Waar waren de ouders van Annelies in ‘Blind getrouwd’?

Waar waren de ouders van Annelies in ‘Blind getrouwd’?

Twee opvallende afwezigen in de tweede aflevering van het VTM-programma Blind getrouwd: de ouders van leerkracht Annelies Huibers uit Kessel-Lo, die haar jawoord gaf aan IT’er Joris Brauns uit Antwerpen. Ze waren er wel, maar ze kwamen amper in beeld. Met een reden, zeggen de makers.

LEES OOK. Bij elkaar op de schoot, neuzen dicht bij elkaar: alweer een schot in de roos bij ‘Blind getrouwd’?

Toen Joris als eerste de zaal van het gemeentehuis van Neerpelt binnenwandelde, ging hij vooraan bij zijn ouders staan en vroeg hij of zijn moeder zenuwachtig was. De ouders van Annelies, die de zaal iets later binnenkwam, kwamen niet in beeld. Navraag leert dat die ouders er wel bij waren, maar niet zo happig zijn op media-aandacht. Ook op het avondfeest van Joris en Annelies leken ze te ontbreken, maar ze waren er wel degelijk. Niet aan de eretafel, want aan die tafel zouden ze te veel in beeld komen. De makers van Blind getrouwd benadrukken dat de ouders het huwelijk van hun dochter steunen.

97 procent compatibel

Maandagavond was ook te zien hoe Victor (29) uit Arendonk werd gekoppeld aan Line (29) uit Antwerpen. Volgens de experten is hun levensvreugde hun grootste sterkte, al zullen ze moeten uitkijken dat ze niet in de ‘vriendenzone’ blijven hangen. Tim (35) uit Schoten werd gematcht met Elke (37) uit Zwijndrecht. Volgens de wetenschap zijn de twee voor elkaar gemaakt, want ze zouden voor maar liefst 97 procent compatibel zijn.

Corrigeer

MEER NIEUWS