Vrouw doet vriend niet mis te verstaan T-shirt cadeau: “Dit wil ik echt niet dragen”

Vrouw doet vriend niet mis te verstaan T-shirt cadeau: “Dit wil ik echt niet dragen”

Foto: Twitter

Een jonge Britse vrouw heeft op Twitter foto’s gedeeld van een opmerkelijk T-shirt dat ze haar vriend cadeau heeft gedaan. De dame in kwestie lijkt van het jaloerse type, want het opschrift van het kledingstuk is bestemd voor andere vrouwen.

“Als je dit leest, ben je al te lang naar mijn vriend aan het staren”, liet Holly Cockerill op het shirt voor haar vriend Karl Hennan drukken. Bovenaan staat een foto waarop de vrouw uit Manchester helemaal niet onder de indruk lijkt. “En dit is hoe ik naar jou zou kijken als ik hier was.”

“Hallo, ik ben Holly, zijn VRIENDINNETJE”, luidt haar niet mis te verstane afsluiter.

“Ik denk niet dat Karl zijn nieuwe T-shirt voor zijn verjaardag leuk vindt”, schrijft Holly bij de foto’s op Twitter. “Draag hem met trots, schat.”

De post haalde intussen duizenden retweets en meer dan tienduizend vind-ik-leuks, maar niet iedereen kon het ietwat jaloerse verjaardagscadeau even hard smaken.

“Ik dacht dat ik onzeker was, maar jij staat echt op een ander niveau”, schrijft iemand. “Karl, knipper tweemaal met je ogen als je tegen je wil vastgehouden wordt”, grapt iemand anders.

“Baby, dit stomme shirt wil ik echt niet dragen”, mengde ook Karl zich in de discussie. Licht overweldigd door de massale respons, gaf Holly later nog wat toelichting bij het opmerkelijke geschenk. “Dat heet dan een grapje, omdat mijn vriend en ik graag eens lachen. Hem kennende zal het straks in de vuilnisbak belanden.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees