Ariana Grande weigert naar Grammy’s te komen en gaat in de clinch met producenten: "Jullie liegen”

Ariana Grande weigert naar Grammy’s te komen en gaat in de clinch met producenten: "Jullie liegen”

Foto: AP

Ariana Grande weigert te komen optreden tijdens de uitreiking van de Grammy’s en wil de show zondag ook niet bijwonen. De zangeres voelt zich beledigd, omdat de producenten haar niet vrij willen laten in haar muzikale keuzes en haar nieuwe nummer ‘7 Rings’ naar de achtergrond drukken. Grande reageerde dan ook fel, toen de producenten “logen over haar intenties”.

Het was Ken Ehrlich, één van de producenten van de Grammy’s, die olie op het vuur gooide. “We kwamen eindelijk op een punt in de onderhandelingen waarop het ernaar uitzag dat het misschien zou werken, maar Ariana had het gevoel dat het te laat was om nog iets in elkaar te steken. Het is jammer. Ze is een geweldige artieste. En ik had het geweldig gevonden om haar dit jaar in de show te hebben”, zei hij tegen de Associated Press.

Ariana Grande weigert naar Grammy’s te komen en gaat in de clinch met producenten:
Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Maar met die uitspraken kon Grande absoluut niet lachen. “Ik heb mijn mond gehouden, maar nu lieg je over me”, twitterde de zangeres. “Ik kan in één nacht een optreden in elkaar zetten en dat weet je, Ken. Maar wanneer mijn creativiteit en zelfexpressie door jou beknot werden, besloot ik om niet aanwezig te zijn. Ik hoop dat de show exact is wat je wilt dat het is en meer.”

Volgens Variety zouden aan andere artiesten niet zulke restricties zijn opgelegd. “Ik heb je drie nummers aangeboden. Het draait om samenwerken. Om je gesteund voelen. Het gaat om kunst en eerlijkheid. Niet om politiek. Niet om elkaar gunsten verlenen en spelletjes spelen. Het is een spelletje, jongens. En het spijt me, maar draait muziek voor mij niet om.” Ehrlich weigerde om te reageren, meldt Variety.

Grande heeft twee nominaties. Ze is genomineerd in de categorie Best Pop Vocal Performance voor ‘God Is a Woman’ en Best Pop Vocal Album voor het album ‘Sweetener’. De 61e uitreiking van de Grammy’s is zondag 10 februari in het Staples Center in Los Angeles en wordt uitgezonden door CBS.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees