‘Friends’-actrice onthult pikante grap die bijna niemand heeft opgemerkt

In een interview met de Britse krant The Guardian heeft actrice Jane Sibbett, die in ‘Friends’ Ross’ lesbische ex-vrouw Carol vertolkte, een pikant grapje onthuld dat je ongetwijfeld niet had opgemerkt bij het (her)bekijken van de reeks.

‘Friends’ mag intussen haar 25ste verjaardag gaan vieren en in een uitgebreid interview met The Guardian halen heel wat acteurs herinneringen op aan hun deelname aan de reeks. “Er was één mopje dat we maar bleven veranderen”, vertelt Jane Sibbett - Carol in de reeks. “We kregen het maar niet goed. Het was de aflevering waar Susan en ik onze huwelijksverjaardag vieren en Ross op een ongepast moment binnenkomt.”

(lees verder onder de foto)

‘Friends’-actrice onthult pikante grap die bijna niemand heeft opgemerkt
Carol in ‘Friends’

In ‘The One Without The Ski Trip’ leent Ross Carols wagen om zijn vrienden met autopech uit de nood helpen. Uiteindelijk heeft hij zelf ook autopech en valt hij midden in de nacht binnen bij Carol en Susan om zijn verhaal te doen. “Ik moest hem duidelijk maken dat het echt niet goed uitkwam”, legt Sibbett uit. “Dus haalde ik een klein schaamhaar van mijn tong. Het was de eerste keer dat ik zo’n schandalig grapje voorstelde, en het heeft de uitzending nog gehaald ook.”

Het aangebrande mopje is in de video bovenin rond 3:28 te zien.

Auteursrechten

‘Friends’-actrice onthult pikante grap die bijna niemand heeft opgemerkt
Barry in ‘Friends’

In hetzelfde interview onthult Vincent Vantresca - Monica’s vriendje Fun Bobby in de eerste twee seizoenen - dat hij nog altijd geld ontvangt dankzij de heruitzendingen. “Elke keer als ik een cheque thuisgestuurd krijg, denk ik bij mezelf: Wauw, de hoofdrolspelers moeten echt rijk zijn. Ik krijg zo’n 2.000 dollar per jaar (1760 euro) aan auteursrechten, en ik heb in amper twee afleveringen meegespeeld.”

Mitchell Whitfield, die in ‘Friends’ gestalte gaf aan Rachels ex-verloofde Barry Farber, onthult dan weer dat hij eigenlijk auditie deed voor de rol van Ross of Chandler. “Ik ben verschillende keren terug mogen komen, tot ze zich realiseerden dat Ross de geknipte rol was voor mij. Ik was echt aan de eindmeet en mocht mee tests doen voor de reeks. Maar op het allerlaatste moment zeiden ze: Er komt nog één iemand de teksten lezen. Die gast bleek David Schwimmer te zijn.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees