“Iemand gaat mij vermoorden”, belde ze in paniek. Een week later werd Valerie (24) dood teruggevonden in een reiskoffer

“Iemand gaat mij vermoorden”, belde ze in paniek. Een week later werd Valerie (24) dood teruggevonden in een reiskoffer

Foto: Facebook, NBC 4 New York

In Greenwich, in de Amerikaanse staat Connecticut, is woensdag het lichaam teruggevonden van Valerie Reyes, een 24-jarige vrouw die al een week als vermist was opgegeven. Haar lichaam werd aan handen en voeten teruggevonden in een reiskoffer.

Valerie Reyes, afkomstig uit Westchester in de staat New York, werd op 29 januari voor het laatst gezien en de dag nadien als vermist opgegeven nadat ze niet was opgedaagd op haar werk. De avond voor haar verdwijning had ze nog met haar moeder gebeld. “Iemand gaat mij vermoorden”, zou ze gezegd hebben. “Ik ben bang. Paranoïde. Ik krijg angstaanvallen.”

Haar moeder probeerde haar nog te kalmeren en vroeg of er iemand bij haar was in haar appartement in New York, maar op die vraag zou nooit een antwoord komen.

Reiskoffer

Een week na het angstwekkende telefoontje, op 6 februari, werd Reyes’ lichaam gevonden aan een afrit van een snelweg in Connecticut. Reyes was vermoord, bij handen en voeten gebonden en zo gedraaid dat ze in de feloranje reiskoffer paste. Intussen is een autopsie op het lichaam uitgevoerd, maar de exacte doodsoorzaak werd nog niet meegedeeld.

Reyes moeder Norma zit met zoveel vragen, vertelt ze aan News.com.au. “Door wie voelde ze zich zo?”, vraagt ze zich af. “Ik heb het haar ex-vriend gevraagd, maar hij antwoordde ‘nee’. We begrijpen er niets van. Wat zo vreemd is, is dat ze vreesde voor haar leven en dat dan iemand haar leven heeft weggenomen.”

Greenwich Police gaat ervan uit dat Reyes op een andere plek werd vermoord en dat haar lichaam dan in Greenwich werd gedumpt, op 24 kilometer van haar woonst. Uit haar appartement waren verschillende items verdwenen, waaronder haar iPhone, iPad, portefeuille en verschillende kledingstukken en beddenlakens. De politie roept getuigen of mensen met nuttige tips op om zich te melden.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees