Huwelijksfeest eindigt in mineur nadat bruidegom gaat zwaar over de schreef gaat

Huwelijksfeest eindigt in mineur nadat bruidegom gaat zwaar over de schreef gaat

Foto: Shutterstock

In de de Verenigde Staten is een bruiloft vorig jaar geëindigd met een fikse ruzie én de arrestatie van de bruidegom. De 31-jarige man zou een minderjarige serveerster benaderd en nadien ook betast hebben. Woensdag werd hij aangeklaagd voor onder andere opsluiting van een minderjarige, aanranding en het verstoren van de openbare orde.

Matthew Aimers (31) had al enkele glazen binnen toen het op 24 november misliep in een country club in Northampton Valley, in Pennsylvania. Tijdens de receptie van zijn eigen huwelijksfeest zou Aimers een minderjarige serveerster benaderd hebben en daarna gevraagd hebben “naar buiten te gaan om te kussen”.

Huwelijksfeest eindigt in mineur nadat bruidegom gaat zwaar over de schreef gaat

De bruidegom zou de tiener gezegd hebben dat ze “alles mocht doen wat ze wilde”, iets waar de tiener duidelijk van aangedaan was. Ze verklaarde later dat ze Aimers afwees, maar hij zou haar tot in de vrouwentoiletten zijn gevolgd. Daar duwde hij de jonge vrouw in een wc-hokje en betastte hij haar, terwijl hij zichzelf ontblootte.

Even later arriveerde een ploeg van de politie omdat er melding was gemaakt van een vechtpartij. Agenten troffen de bruidegom “duwend en slaand aan”. Aimers zou de politie nog uitgescholden en uitgedaagd hebben, waarop hij in de boeien werd geslagen.

Of de twee nog getrouwd zijn, is niet geweten. De advocaat van Aimers meldt dat hij “alle aantijgingen ontkent”. De zaak komt op 21 februari voor de rechtbank.

Play

bekijk ook

Huwelijk draait uit op teleurstelling: bruid barst voor ogen van vrienden en familie in tranen uit wanneer taart nep blijkt

Vrouw viert scheiding met een reusachtige explosie

Vrouw dreigt met scheiding omdat haar echtgenoot elke nacht dit doet

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees