Kankerpatiëntje (6) maakt voor ogen van familie en vrienden grote droom waar: politieagente worden

Kankerpatiëntje (6) maakt voor ogen van familie en vrienden grote droom waar: politieagente worden Video: Facebook

7 februari werd een dag om nooit meer te vergeten voor de Amerikaanse Abigail Arias. Het zesjarige meisje uit de Verenigde Staten lijdt aan een kwaardaardige vorm van nierkanker, maar dat houdt haar niet tegen om groots te dromen. Sterker nog, afgelopen donderdag zag ze haar grote droom in vervulling gaan: politieagente worden.

Het heuglijke tafereel vond plaats bij de politie van Freeport, waar een agent van korps eind vorig jaar Abigail leerde kennen. In het bijzijn van vrienden, familie en een heleboel agenten mocht ze de eed afleggen. Het werd een erg emotioneel gebeuren “Ik beloof dat ik zal blijven vechten tegen de slechteriken tot al mijn kanker verdwenen is”, zei ze, waarna een groot applaus volgde.

De behandeling van haar agressieve nierkanker verloopt echter niet zoals gehoopt. “De chemo en bestraling hebben niet gewerkt”, aldus agent Raymond Garivey aan CNN. “De familie legt haar lot in Gods handen en bidt voor een mirakel.” Voor de agent was het reden te meer om Abigail te helpen bij de verwezenlijking van haar droom. “Je moet haar ontmoeten om te begrijpen wat een inspirerend jong meisje ze is.”

Play

bekijk ook

Jongetje (5) gaat helemaal uit de bol op Michael Jackson om einde van kankerbehandeling te vieren

Jongetje (4) met longziekte beleeft onvergetelijke momenten met zijn favoriete superhelden

Drake bezoekt zieke fan: “Heb concert geannuleerd voor jou”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees