Beelden tonen dat verrassingsoptreden K3 niet van leien dakje liep: “Ik hoorde helemaal niets”

Video: Studio 100

Studio 100 heeft beelden vrijgegegeven van het verrassingsoptreden dat K3 deze week gaf in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs. Daar zal het trio in de paasvakantie een nieuwe show brengen, maar voordat de repetities van start gingen, moest het geluid nog even getest worden. Met publiek.

1.600 leerlingen die vrijdagmiddag naar de schoolvoorstelling van de spektakelmusical ‘40-45’ gingen kijken in het Studio 100 Pop-up Theater in Puur, wisten niet wat hen overkwam toen na de voorstelling plots de meisjes van K3 opdaagden voor een mini-optreden.

Beelden tonen dat verrassingsoptreden K3 niet van leien dakje liep: “Ik hoorde helemaal niets”

Het optreden was gepland om de geluidsinstallatie en microfoonsets te testen, in combinatie met het luid joelende publiek van de meidengroep. In het Studio 100 Pop-up Theater krijgt het publiek immers hoofdtelefoons, waardoor in de zaal zelf nauwelijks muziek te horen is. Hanne, Marthe en Klaasje kregen bovendien microfoons op hun hoofd - zoals in de musical ‘40-45’ - in plaats van hun gebruikelijke handmicrofoons.

Uit de reacties van de K3’tjes op het einde van de video, blijkt dat het testoptreden toch niet van een leien dakje liep. “Echt bizar, ik hoorde niets”, reageert Klaasje. “Ze waren zó hard aan het meezingen. Ik hoorde geen muziek.”

“Ik heb gewoon met de mensen meegezongen”, treedt Hanne bij.

Om het publiek gerust te stellen, sluit de video af met de mededeling “Het worden de handmicrofoons”.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees