Christ De Baere neemt de fakkel over

Nieuwe bestuursploeg en nieuwe voorzitter voor lokale N-VA afdeling

De (bijna) voltallige N-VA ploeg Foto: if

Destelbergen - N-VA Destelbergen-Heusden heeft er na drie jaar opnieuw bestuursverkiezingen opzitten. Koen Van Hende was na twee ambstermijnen geen kandidaat meer om zichzelf op te volgen. Christ De Baere (56) volgt hem op als voorzitter van de lokale afdeling. In totaal telt de volledig nieuw verkozen bewindsploeg 27 leden, met daarbij de zetelende schepenen, gemeenteraadsleden en leden ven het BCSD. Over de functies wordt pas later beslist.

Voorzitter De Baere, geboren en getogen Heusdenaar, was tot eind 2017 actief bij Volvo Trucks en is sinds kort zelfstandig consultant. Bij zijn eerste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen haalde hij 222 stemmen. "Nu al voorzitter, dat gaat inderdaad snel. Maar ik kijk er naar uit om de komende drie jaar samen met de ploeg verder te groeien. We zullen onze mandatarissen ten volle ondersteunen in hun werk in de raad."

Raymond Roels, Lieven Dejonckheere, Dora Van Lyssebettens, Eva Rombaut, Koenraad De Boever, Kim De Cloedt, Wim Raman, Dany Mus, Hildegard Van Rompu, Rita De Mol, David De Baere, Theo Verleyen, Koen Van Hende, Christ De Baere, Bruno Casteur, Pieter Van Damme, Sofie Daninck, Dirk Robert, Yvan Van Damme en Emmanuel Anciaux waren aanwezig voor de bestuursfoto. 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio