Werkt Anthony Vanden Borre aan comeback (bij oude bekende)? “Hij is hier vijf weken geweest en beet elke dag op zijn tanden”

Werkt Anthony Vanden Borre aan comeback (bij oude bekende)? “Hij is hier vijf weken geweest en beet elke dag op zijn tanden”

Foto: Instagram Star Agency Sport Management

Werkt Anthony Vanden Borre (31) aan een comeback? Op een Instagram-filmpje van Vincent Kompany is te zien hoe de gewezen Rode Duivel zich afbeult in Dubai met zijn oude Anderlecht -ploegmaat Christian Wilhelmsson (39). De Zweed heeft daar een fitnessbedrijf die topsporters begeleidt.

“Anthony is hier vijf weken geweest”, bevestigt Wilhelmsson ons. “Ik weet dat hij wat problemen heeft gekend, maar nu zit hij goed in zijn vel. Hij was al in vorm en wil nu ook opnieuw trainen. Dag in dag uit beet hij op zijn tanden, maar hij nam zelf het initiatief om naar hier te komen. Of hij echt aan een comeback denkt moet je hemzelf vragen, maar hij heeft nog kwaliteiten: technisch en fysiek. Ik kan het weten want ik begeleid ook Premier League-spelers.”

Anthony Vanden Borre is al een tijd gestopt met voetballen. Zijn laatste stappen in het profvoetbal zette hij vorig jaar toen hij onder trainer Frank Vercauteren even meetrainde bij Cercle Brugge.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.