Lokeren mist geblesseerde Marko Miric in resterende degradatiestrijd

Lokeren mist geblesseerde Marko Miric in resterende degradatiestrijd

Foto: BELGA

Lokeren -

Rode lantaarn Sporting Lokeren zal het in de strijd tegen de degradatie zonder Marko Miric moeten zien te rooien. Miric brak zijn middenvoetsbeentje, en ging maandag in Antwerpen onder het mes. Hij zal drie maanden out zijn.

De Servische aanvaller bezorgde Lokeren afgelopen weekend tegen Antwerp (2-1 zege) met een treffer en een assist drie vitale punten in de strijd om het behoud. Maar Miric hield aan het doelpunt wel een breuk aan het middenvoetsbeentje over.

Om die blessure te behandelen, moest de 31-jarige Serviër onder het mes. Die operatie gebeurde maandag al in Antwerpen onder leiding van dokter Tim Leenders. Die ingreep verliep zonder problemen, maar de revalidatie zal wel ongeveer drie maanden duren.

Dat is een serieuze streep door de rekening van Glen De Boeck. Miric is met vier doelpunten namelijk de topschutter van Lokeren. De Tricolores staan met nog vijf speeldagen te gaan 5 punten achter op streekgenoot Waasland-Beveren.

Aflevering 5: Geen Berge, wel dalen bij Genk Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.