Man raakt in de war tijdens uitstap en vergeet waar hij wagen parkeerde: wie kan helpen?

Man raakt in de war tijdens uitstap en vergeet waar hij wagen parkeerde: wie kan helpen?

De man raakte in de war tijdens een uitstap naar Brugge. Foto: Shutterstock.com

Gent / Brugge -

Een man uit het Gentse raakte dinsdagmiddag tijdens een uitstap naar Brugge in de war. Hijzelf was relatief snel terecht, maar de familie is wel nog steeds op zoek naar zijn wagen. De man herinnert zich zelf niet meer waar hij die precies geparkeerd heeft.

De familie van de man uit het Gentse is nu op zoek naar zijn wagen. Zijn zoon en kleinzoon zochten dinsdagmiddag al enkele uren in Brugge, maar momenteel is er nog geen spoor van de wagen. “Mijn opa is normaal heel helder”, zegt de kleinzoon. “Maar toen hij dinsdagmiddag in het ziekenhuis binnen werd gebracht, had hij wel hoge koorts.”

De man was op uitstap naar Brugge en werd op straat aangetroffen door voorbijgangers. Zij merkten dat de man in de war was en trommelden een ambulance op. Die bracht de zeventiger naar het ziekenhuis waar hij verder verzorgd kon worden. De familie werd verwittigd en zakte naar Brugge af. “We weten niet wie de hulpdiensten verwittigde. Maar ondertussen is de koorts afgenomen en begint hij weer normaal te functioneren”, aldus de kleinzoon.

Alleen: de man herinnert zich met de beste wil van de wereld niet meer waar hij zijn wagen geparkeerd heeft. Voorlopig is er ook nog geen spoor van de zwarte Skoda Superb. De nummerplaat van de wagen is 1-GRZ-368. Mocht u weten waar de wagen precies staat, kan u steeds contact opnemen met de lokale politie van Brugge.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees