Toekomstig ‘Blind getrouwd’-materiaal? De onmogelijke eisen van man op zoek naar date

Toekomstig ‘Blind getrouwd’-materiaal? De onmogelijke eisen van man op zoek naar date

Themabeeld. Foto: ss

Dat je voor een date op zoek gaat naar je ‘type’, dat kan niemand je kwalijk nemen. Maar wanneer je type zo specifiek is als dat van deze man, zal die zoektocht toch enige tijd duren. Zeker nu hij door zijn eisenpakket op Facebook te posten, zowat de hele vrouwelijke bevolking tegen zich in het harnas gejaagd heeft.

“Ik ben gewoon een 35-jarige verloren ziel die op zoek is naar de liefde”, zo schreef de - wellicht voor zijn eigen veiligheid anoniem gemaakte - man op Facebook. Onschuldig genoeg, maar de rest van zijn bericht leverde hem messcherpe kritieken op.

“Ik was afgeleid door zijn racisme en vrouwonvriendelijkheid, en zijn bizarre lijstje van vereisten”, schrijft de een nog vriendelijk. “Wat een racistische en vrouwonvriendelijke eikel”, zet een ander de zaken op scherp. En: “Ik denk dat we allemaal kunnen zien waarom hij op zijn 35 nog single is.”

Even over die eisen dan: de man is op zoek naar een meisje “tussen 19 en 23 jaar oud, niet groter dan 1,77 meter en met een gewicht tussen de 43 en 47 kilogram. Kaukasisch of misschien half iets exotisch, je moet een job hebben, rijbewijs, redelijk moderne auto, regelmatig gaan fitnessen, een ‘innie’ vagina hebben, C-cup borsten, geen goedkope tattoos, geen piercings in het gezicht, geen voormalige ‘friends with benefits’ hebben of ex-vriendjes die ik ken of waar ik weet van heb.”

En alsof dat eisenpakket nog niet voldoende was moet het meisje in kwestie ook nog eens naar Canberra willen verhuizen, “een goede persoonlijkheid hebben en gevoel voor humor, nooit betweterig doen of ruziemaken over niets, en niet onzeker worden als ik een heel weekend niet thuis ben.”

Achteraf bekeken: met zo’n eisenpakket kunnen zelfs de experts van ‘Blind getrouwd’ niet veel voor hem betekenen, vermoeden we.

Toekomstig ‘Blind getrouwd’-materiaal? De onmogelijke eisen van man op zoek naar date
Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees