Ze doet het weer! Gymnaste die viraal ging met indrukwekkende grondoefening behaalt opnieuw perfecte score

Ze doet het weer! Gymnaste die viraal ging met indrukwekkende grondoefening behaalt opnieuw perfecte score

Katelyn Ohashi blijft de wereld maar verbazen. Nadat ze vorige maand een perfecte score behaalde met een grondoefening op de muziek van Michael Jackson, deed ze dat kunstje zondag nogmaals over. Leuke bijkomstigheid: Ohashi wist die score te verzilveren in Seattle, haar geboorteplaats.

De oefening waarmee ze eerder dit seizoen al een 10 behaalde, leidt ondertussen een eigen leven op sociale media. Een filmpje dat de Universiteit van Californië online plaatste, werd al meer dan 33 miljoen keer bekeken. De kans is echter groot dat haar nieuwste perfecte score nog een specialer plekje in haar hart zal veroveren aangezien ook ditmaal tientallen familieleden aanwezig waren in de zaal.

“Ik krijg veel energie van het publiek”, vertelde Ohashi. “En dat er in het publiek veel familieleden zaten, was geweldig.” De hele ploeg van Ohashi mocht overigens delen in de feestvreugde. De UCLA Bruins wisten Washington zondag te verslaan met 197.600 tegen 196.000. Ze zijn dit seizoen tot dusver ongeslagen.

LEES OOK. Het trieste verhaal van de gymnaste met de perfecte grondoefening

 

Play

bekijk ook

 

Gymnastische perfectie, Amerikaanse turnster krijgt zelfs collega’s aan het dansen

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 3.000 reeksen in 28 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.