Brussels Summer Festival maakt eerste namen bekend

Brussels Summer Festival maakt eerste namen bekend

Onder meer Hooverphonic staat op de affiche. Foto: Koen Bauters

Brussel -

Het Brussels Summer Festival heeft zijn eerste namen bekendgemaakt. Onder meer Giorgio Moroder, Manic Street Preachers, Hooverphonic en Blanche staan op de affiche van het festival dat van 14 tot 18 augustus plaatsvindt in de hoofdstad.

Met Giorgio Moroder heeft het Brussels Summer Festival voor zijn zeventiende editie een levende legende gestrikt. Als producer, muzikant, dj en componist deelde dit Italiaanse disco-icoon de studio met artiesten zoals Donna Summer, David Bowie, Blondie, Kylie Minogue, The Human League, Queen, Coldplay, Lady Gaga en Daft Punk. De Britse rockgroep Manic Street Preachers bracht vorig jaar met Resistance is Futile zijn dertiende plaat uit.

Ook Belgische artiesten zijn goed vertegenwoordigd, want met Hooverphonic en Blanche zullen er twee sterke vrouwenstemmen op het podium staan. Met Caballero en JeanJass strikt BSF een Belgisch duo, en ook de populaire Franse rapper Booba zakt af naar Brussel.

Daarnaast staan ook Suarez, The Avener (dj set), Alice Et Moi, Grand Blanc, Mustii, Eiffel, en Collectif 13 op de affiche.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S