Een rotte Valentijn? Dan heeft Netsky exact wat je nodig hebt

Een rotte Valentijn? Dan heeft Netsky exact wat je nodig hebt

Foto: rr

“Ik ken je niet meer, je luistert niet naar mij, ik geloof je niet, stop het zeuren, er mist iets,...” de tekst van Netsky’s nieuwe nummer is bepaald niet Valentijn-proof en daarmee perfect voor zij die vandaag een echte rotdag beleven. Het nummer werd zelfs speciaal in stukjes geknipt die je, afhankelijk van je eigen problemen, kan doorsturen naar mensen.

“Telkens je belt, druk ik op negeren. Ik wil niet luisteren, stop het zeuren.” Heel erg blij zullen de ontvangers van een dergelijk bericht daar niet van worden, maar dat is dan ook niet de bedoeling. Om Netsky’s nieuwe nummer ‘I don’t know you’ te promoten, werd een website opgericht onder het motto: “Wil je verdergaan met je leven maar weet je niet hoe? Deze e-cards zouden de boodschap duidelijk moeten overbrengen.”

Die e-cards zijn telkens korte fragmenten uit het nieuwe nummer van Netsky. Zijn er kinderen betrokken in de ruzie tussen jou en je ex? Dan is fragment vier daar geknipt voor. Ben je de voortdurende ruzie met je (ex-)lief beu, dan stuur je fragment vijf door. Op www.idontknowyou.net kan je alle opties beluisteren.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees