“Verleiders ‘Temptation Island’ krijgen 10.000 euro als ze een vrouw in hun bed krijgen”

“Verleiders ‘Temptation Island’ krijgen 10.000 euro als ze een vrouw in hun bed krijgen”

In de Nederlandse talkshow ‘De ochtend show to go’ heeft columniste Angela De Jong enkele opmerkelijke uitspraken gedaan over de deelnemers van ‘Temptation Island’. Mannelijke kandidaten zouden volgens haar 10.000 euro krijgen als ze één van de vrouwelijke koppelhelften in hun bed krijgen.

Vrijdag start op Vijf het elfde seizoen van ‘Temptation Island’ en dat doet ook in Nederland het nodige stof opwaaien. “Van de stellen heb ik steeds meer het idee dat ze gewoon meedoen om bekend te worden en er een leuke carrière naast te hebben”, vertelde columniste Angela De Jong donderdagochtend bij AD. “Over de verleiders gaat elk jaar de discussie of ze nu geld krijgen of niet voor wat ze in bed uitsteken.”

VIDEO. Mannen maken kennis met verleidsters op ‘Temptation island’, wederhelften mogen alleen luisteren

“Verleiders ‘Temptation Island’ krijgen 10.000 euro als ze een vrouw in hun bed krijgen”

“Presentator Rick Brandsteder zei vorig jaar nog: Nee, ze doen het voor de gratis vakantie. Maar toevallig heb ik onlangs iemand leren kennen die benaderd was om verleider te worden. En er wordt dus gewoon wel grof betaald - wat iedereen eigenlijk al wel vermoedt.”

Op de vraag of De Jong ook weet heeft van bedragen, is het antwoord duidelijk. “3.000 euro voor een zoen. Dus als je alle vier de vrouwen zoent, hark je 12.000 euro binnen. En voor het in bed krijgen van een vrouw krijgen ze 10.000 euro.”

Play

bekijk ook

Dit zijn de verleiders van ‘Temptation island’

Dit zijn de eerste minuten van het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’: drama, liefdesverdriet en spektakel verzekerd

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees