Karl Vannieuwkerke: “Sigrid Spruyt heeft me op het hart gedrukt dat dit niet over mij gaat”

Karl Vannieuwkerke: “Sigrid Spruyt heeft me op het hart gedrukt dat dit niet over mij gaat”

Foto: vrt

VRT-journalist Karl Vannieuwkerke is niet de man die in het boek van ex-VRT-collega Sigrid Spruyt wordt omschreven als ‘Bronstige Bonobo”. Hij ontkent met nadruk dat hij het “jongste sportvriendje” is dat volgens Spruyt “alle registers opentrok en gezworen heeft dat hij me in 2003 zal krijgen”.

In een andere passage in het boek vernoemt Sigrid Spruyt een zekere “Karl”, maar die passage heeft dan weer niets te maken met de passages over “Bronstige Bonobo”. Karl Vannieuwkerke vindt het uiterst vervelend dat hij in een artikel verkeerdelijk wordt gelinkt aan iets waarmee hij niets te maken heeft.

“Sigrid Spruyt en ik hebben er gisteren samen smakelijk om gelachen. Wij hadden en hebben nog altijd een goed contact. Ze heeft me ook op het hart gedrukt dat Bronstige Bonobo niet op mij slaat, maar dat wist ik natuurlijk al. Deze fout van de krant heeft vervelende gevolgen voor mij. Het lachen vergaat je snel als er een perceptie ontstaat die niet klopt met de realiteit. En al zeker in de huidige tijdsgeest. Gelieve deze ontkenning dan ook als rechtzetting te publiceren”.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees