Zoe Bizoe haalt weer prijs binnen op internationaal burleskfestival

Gent - Zoe Bizoe, de Gentse burleskartieste, won op Valentijnsdag op een internationaal burleskfestival in Strasbourg de Coup de Coeurprijs. Dat is één van de twee hoofdprijzen die er tijdens het festival te winnen waren. "Er waren 160 inzendingen voor het festival, maar slechts 12 acts mochten deelnemen, waaronder ik dus" aldus Zoe Bizoe. De prijs van Queen of Burlesque Strasbourg werd gewonnen door een Franse artieste, Zoe Bizoe kreeg de Coup de Coeurtrofee. "Noem het de liefde op het eerste gezichtprijs, en dat op Valentijn" aldus Zoe Bizoe vanuit Straatsburg. 160 inzendingen, 12 mochten meedoen

"Dit is dus mijn tweede deelname aan een internationaal festival en dus alweer prijs. Mooier kan ik het zelf niet dromen. Ik ben super tevreden en hoop in de toekomst ook met andere acts deel te nemen. Zo heb ik mij ingeschreven voor het Swiss Burlesque Festival & de Berlin week of Burlesque. Maar ik zal pas op het einde van de maand weten of ik mag deelnemen. Het aantal deelnameplaatsen op zo'n festival is beperkt, en er zijn vaak heel veel inschrijvingen. Mogen deelnemen aan zoiets is opzich al een overwinning" aldus Zoe Bizoe. 

Het Strasbourg Burlesque Festival is een vierdaags festival dat op Valentijn van start ging met 'Le Bal des débutants". Het is op die avond dat Zoe Bizoe laureaat werd. 

In september won Zoe Bizoe al een internationaal burleskfestival in Sicilië. Meer daarover hier.

Corrigeer

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio