Toch horeca in huis Meheus?

Toch horeca in huis Meheus?

't Olsenaarke weet blijkbaar meer over een mogelijke pop-up horecazaak in Huis Meheus. Foto: LEZ

Zulte - We kregen een nieuwstip van toneelvereniging ’t Olsenaarke over een pop-up horecazaak in het Ontmoetingscentrum. Komt er dan toch horeca in het OC?

Het heeft reeds veel voeten in de aarde gehad en heel wat stof doen opwaaien: de toekomstige bestemming van huis Meheus aan het Ontmoetingscentrum in Olsene. Gelijktijdig met de verbouwingen van de kantine van het OC wordt ook de renovatie van het huis Meheus gerealiseerd. Heel wat vergaderingen en heftige discussies werden in dit kader gewijd aan de toekomstige bestemming van dit historisch pand. De plannen van de gemeente Zulte om in dit pand horeca te laten vestigen, werden door heel wat Zultenaars, die van ver of nabij met erfgoed en cultuur te maken hebben, afgekeurd. Uiteindelijk zou het huis een culturele invulling krijgen. Tentoonstellingen, recepties, lezingen edm zouden in het vernieuwde pand kunnen plaats vinden.

Raar maar waar, nu vernemen we uit goede bron dat er begin maart, vanaf het tweede weekend, dan toch een pop-up horecazaak zou opgestart worden. Of deze geruchten op enige waarheid gestoeld zijn is nog niet duidelijk. We zoeken het verder uit.

Hou dus www.nieuwsblad.be/zulte in de gaten voor een update. We houden jullie zeker op de hoogte.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio