Lenny laat zijn trouwring uit in ‘Blind Getrouwd’ (maar heeft een goede reden)

Lenny laat zijn trouwring uit in ‘Blind Getrouwd’ (maar heeft een goede reden)

Jolien hoopt dat Lenny’s irritatie beperkt blijft tot zijn trouwring. Foto: Blind Getrouwd

Met één miljoen mensen op huwelijksreis gaan: je wenst het niemand toe, maar de koppels van Blind getrouwd kunnen niet anders. Zij beginnen aan een verkenningsronde in de zon.

Twee nachten hebben de koppels van Blind getrouwd nu samen geslapen. Eén keer op hotel in België na hun jawoord en trouwfeest, één keer op hun vakantiebestemming. Nog even voor de goede orde: Stijn en Joke zitten op Rhodos, Victor en Line in de Algarve, Lenny en Jolien op Cyprus en Tim en Elke net als Joris en Annelies in Malaga. Voor Lenny en Jolien gaat het over trouwringen. Lenny heeft de zijne al afgedaan: het ding irriteert hem. Jolien hoopt al lachend dat de allergie van Lenny zich tot zijn trouwring beperkt. De twee lijken het goed met elkaar te vinden, al vindt Jolien het moeilijk om Lenny te lezen: hij maakt gretig gebruik van kwinkslagen en grapjes. Op die manier is het niet altijd even duidelijk wat Jolien nu ernstig moet nemen.

Joke scoort goede punten bij Stijn: ze heeft een ‘mixtape’ gemaakt, een cd met liedjes die ze zorgvuldig heeft uitgekozen. Joris en Annelies vervelen zich niet, al worden de eerste verschillen al duidelijk: Annelies is rechtlijniger en avontuurlijker, dat merkt Joris snel genoeg wanneer het over het gebruik van de gsm in de auto gaat. Bij Line en Victor is de sfeer goed, maar ook zij zien dat er verschillen zijn. Vooral bij Tim en Elke is de sfeer erg ontspannen. Er is ruimte om te flirten en daar maakt vooral Tim gebruik van.

'Blind getrouwd', om 20.35 uur op VTM

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees