KRC Genk heeft nog geen akkoord met Toronto over Pozuelo

KRC Genk heeft nog geen akkoord met Toronto over Pozuelo

Foto: Isosport

Technisch directeur Dimitri de Condé keerde afgelopen nacht terug uit New Jersey, waar hij rond de tafel zat met algemeen directeur Ali Curtis van Toronto FC. Hun gesprekken leidden niet tot een deal rond een (uitgestelde transfer) van Alejandro Pozuelo. Genk wil pas weten van een vertrek in de zomer van zijn spelverdeler, ­Toronto wil hoogstens wachten tot het einde van de Belgische reguliere competitie half maart. Opschuiven richting compromis – op 7 mei eindigt de huidige mercato in de MLS, dan zijn er in Play-off 1 nog drie matchen te spelen – zat er niet in. De onderhandelingen blijven wel lopen, mogelijk komt er vandaag al meer nieuws.

Bij Genk zijn ze ervan overtuigd dat ze juridisch een waterdicht dossier hebben en willen ze onder geen beding de speler meteen laten vertrekken. Die wens van Pozuelo verdeelt ook de supporters. Terwijl een deel hem in Brugge vanuit het bezoekersvak toezong werd ook een spandoek met de tekst “In Genk geen plaats voor valse kapiteinen, glorie voor zij die strijden tot het einde” ontvouwd.

KRC Genk heeft nog geen akkoord met Toronto over Pozuelo
Foto: Isosport

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.