Han Steyaert: “De school werd omgevormd tot één groot restaurant met een afzonderlijke aperitiefruimte. Op die manier konden we per dag meer dan 400 gasten tegelijkertijd laten eten. De gasten konden genieten van heerlijk aperitieven en daarna konden ze naar hartenlust proeven van onze ‘in eigen keuken’ klaargemaakte vlees-en visgerechten en desserts. De afdeling grootkeuken zorgde naar traditie voor de lekkere gerechten. En de collega’s huishoudkunde zorgden samen met de leerlingen van Sociale-en technische wetenschappen voor de smaakvolle aperitief- en dessertbordjes.'

De opbrengst van het eetfestijn gaat integraal naar de verfraaiing van de klassen in de gebouwen aan de Gentpoortstraat.  Naast de geplande nieuwbouw worden ook alle bestaande klassen grondig gerenoveerd. ‘Op die manier zijn wij klaar in Leiepoort campus Sint-Theresia klaar voor het moderne onderwijs van morgen,’ besluit Han Steyaert.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio