Ondanks rijontzegging van 1,5 jaar rijdt rapper Boef gewoon door: “Wil je weten hoe een Lamborghini klinkt?”

Ondanks rijontzegging van 1,5 jaar rijdt rapper Boef gewoon door: “Wil je weten hoe een Lamborghini klinkt?”

Foto: instagram

Rapper Boef werd veroordeeld tot een rijontzegging van 18 maanden vanwege zijn halsbrekende toeren. Toch plaatste de Nederlander video’s op Instagram waarin hij in een Lamborghini door de straten rijdt. Het management van de artiest en diens advocaat stellen dat Boef absoluut niet in overtreding was. “Hij zou wel gek zijn om zoiets te doen.”

“Wil je weten hoe een Lamborghini klinkt?”, vraagt Sofiane Boussaadia, zoals de 25-jarige rapper echt heet, in een filmpje dat hij maandag op Instagram plaatste. Op de beelden is te zien hoe hij in een gifgroen model rijdt. Opvallend, want Boef werd in januari nog veroordeeld tot achttien maanden rijontzegging en een geldboete van 6.500 euro. Dat kwam omdat hij in 2016 met snelheden van tegen de 300 kilometer per uur op Nederlandse snelwegen reed.

“Hij zou wel gek zijn”

Dat Boef gewoon achter het stuur kruipt, is volgens zijn management en advocaat echter geen probleem. “De straf gaat immers pas in op het moment dat die onherroepelijk is. We hebben besloten dat we in hoger beroep gaan, omdat wij ons niet kunnen vinden in de straf”, zegt advocaat Khalid Kasem tegen het Algemeen Dagblad.

“Hij was natuurlijk nooit achter het stuur gekropen, als dat officieel niet meer had gemogen”, benadrukt Boefs manager. “Hij zou wel gek zijn om zoiets te doen.”

Zelf reageert de rapper ook op zijn InstaStories: “Voor de mensen die zich zorgen maken: mijn rijbewijs is nog niet afgepakt. Mocht dat wel zo zijn, dan zie je me vast een keer in de bus. Fijne dag.” Eerder grapte Boef al dat hij de komende tijd in een bus te zien zal zijn. “Me rolls ingeleverd voor deze monster. Komende 1,5 jaar zie je me hierin.”

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees