Annelien Coorevits over heftigste momenten op Temptation Island: “Op een gegeven moment hebben we de opnames stilgelegd”

Annelien Coorevits over heftigste momenten op Temptation Island: “Op een gegeven moment hebben we de opnames stilgelegd”

Foto: VIJF

Annelien Coorevits heeft als presentatrice van ‘Temptation Island’ al heel wat meegemaakt. Van drama’s, via intriges, tot passionele liefdes. In een interview met de Nederlandse site Grazia blikt ze terug op de heftigste momenten van de afgelopen jaren. Het nieuwe seizoen noemt ze “atypisch”, maar de vorige hebben enkele dieptepunten gemeenschappelijk: puur verdriet en pijn.

Bij Tim en Deborah kreeg de presentatrice het moeilijk, toen de hondstrouwe deelnemer plots keihard voor verleidster Cherish ging. “Zo’n scenario kun je als programmamaker niet verzinnen. Het was gouden tv, je denkt aan de ene kant: dit wordt een seizoen dat niemand vergeet. Het kan nog zulke mooie televisiebeelden opleveren, bij elk kampvuur brak het hart van Deborah opnieuw en dat vond ik heel moeilijk om te zien”, zei ze tegen Grazia.

Soms leverde zo’n kampvuur zelfs tranen op bij Annelien zelf, zoals twee seizoenen geleden toen Lisa zag hoe Merijn bezig wat met Pommeline. “ Ze zaten met zijn allen te huilen, en ik heb het zelf ook niet droog gehouden. Ik heb Lisa moeten vasthouden, want ze zat helemaal te trillen. We hebben op een gegeven moment de opnames stilgelegd omdat de emoties te hoog opliepen. Lisa was helemaal in shock en zat in een hoekje met een handdoek over haar hoofd te huilen, dat zijn echt geen momenten dat je wil blijven filmen.”

En het meest bizarre moment? Dat was toen ze Alex, de verleider van Rosanna, vroeg waarom hij vrijgezel was. “Hij zie: ‘Ja meisje, dit lichaam moet je gewoon verdienen.’ Ik was sprakeloos, en hij ging door van: ‘Ik ben een trofee, die moet een vrouw verdienen.’ Ik dacht echt: say what?”

Corrigeer

NIEUWS

Het beste van Enkel voor abonnees