Kapper gaat hopeloos de mist in: “Ze verzekerden mij dat ze het konden”

Kapper gaat hopeloos de mist in: “Ze verzekerden mij dat ze het konden”

Foto: FB - ss

Een degelijke kapper is een zegen, maar wanneer ze hun eigen kunnen iets te hoog inschatten, kom je soms voor heel vervelende situaties te staan. Zo ook de 22-jarige Lucy, die nu pas de moed vond om te posten wat haar afgelopen zomer overkwam bij de kapper.

Lucy Burrows was met een foto van haar gewenste kapsel naar de kapper gestapt, en die verzekerde haar dat hij het deels opgeschoren kapsel best kon creëren. Helaas, het tegendeel bleek waar, en Lucy eindigde niet met een netjes uitgewerkte ‘undercut’, maar met een kapsel waarmee ze zelfs niet meer durfde buitenkomen.

“Waarschuwing: de slechtste kapbeurt ter wereld”, schrijft ze op Facebook. “Als je een slager zoekt, dan ben je op de juiste plek. Ze hebben mijn haar en mijn zelfvertrouwen absoluut verwoest. Ik kon zelfs niet gaan werken hierdoor.”

“Ik ben met een foto naar binnen gestapt en ze hebben mij gezegd dat ze het konden, en wel, kijk hieronder. Dit gebeurde in augustus, maar ik heb nu pas de moed gevonden om het te posten.”

De kapperszaak in Cheltenham waar de Britse was geweest, ontkende alle betrokkenheid, maar heeft het meisje wel terugbetaald. “Je ziet het nu niet meer zo hard, maar ik kan mijn haar nog steeds niet opsteken en het ziet er slecht en rommelig uit.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees