Primeur: Het Nieuwsblad pakt uit met digitale wielergids voor mannen én vrouwen

Is het een wereldprimeur? Wie zal het tegenspreken? Het Nieuwsblad pakt vanaf vandaag alleszins uit met een uniek werkstuk. Zowel voor mannelijke als vrouwelijke renners presenteren we een digitale Wielergids.

U zal die Wielergids voor mannen en vrouwen voortaan dag en nacht kunnen raadplegen om het professioneel peloton op de voet te kunnen volgen. Hij is zowel op uw mobiele telefoon, op uw tablet als op uw pc ter beschikking. De Wielergids vergezelt u overal.

KLIK HIER VOOR DE WIELERGIDS VOOR MANNEN

KLIK HIER VOOR DE WIELERGIDS VOOR VROUWEN

Wat biedt Het Nieuwsblad u in de digitale Wielergids? Om te beginnen vindt u bij de mannen een overzicht van meer dan 1.000 renners uit het profpeloton. We beginnen bij de WorldTour-renners, maar hebben ook aandacht voor zij die in de ProContinentale teams mee strijden. Voor Vlaanderen nemen we ook de Continentale ploegen mee. Elke renner heeft niet alleen een identiteitsfiche, we waarderen hem ook met sterren. De renners worden ondergebracht volgens hun specialiteit. Een sprinter vergelijken we met een sprinter, een klimmer met een klimmer, een allrounder met een allrounder.

Vrouwen

Dezelfde prestatie leveren we met onze Wielergids voor vrouwen. Ook hier lijsten we de toppers onder rensters op, waarderen we hen met sterren, en brengen we hun belangrijkste wedstrijden in beeld. Het Nieuwsblad wil daarmee nadrukkelijk zijn koers verder zetten om meer aandacht te besteden aan het vrouwenwielrennen, project dat we enkele jaren geleden startten met ‘Vrouw&Koers’ op onze website.

Koers is uiteraard ook wedstrijden en mooie parcours. In de digitale Wielergids (m/v) presenteren we met kaart en doorkomsttijden de volledige koers. Daarmee kan u op een interactieve kaart en dankzij een tijdstabel precies volgen waar en wanneer u de renners verwachten. Handig bijvoorbeeld als u beslist om de koers langs de kant van de weg bij te wonen.

We brengen die wedstrijden in beeld in drie categorieën : eendagskoersen, rittenwedstrijden en de Grote Rondes : Giro, Tour, Vuelta.

Altijd up-to-date

Het enorme pluspunt van de digitale Wielergidsen : ze zijn het hele seizoen actueel, ze kunnen worden aangepast. Koers voorbij, uitslag van de renners in de gids. Dat geldt ook voor de identiteitsfiches van de renners overigens.

Kortom: handig, actueel en accuraat, dat zijn de kernpunten van onze digitale Wielergidsen.

De redactie van Het Nieuwsblad is trots op deze nieuwe, en unieke realisatie. We wensen u veel plezier bij het gebruik.

Corrigeer

DE DIGITALE WIELERGIDS

Klik hier

nb-logo


Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.