Triston stortte 50 meter naar beneden voor perfecte selfie: “Ze hoorden me roepen maar dachten dat het een grap was”

Triston stortte 50 meter naar beneden voor perfecte selfie: “Ze hoorden me roepen maar dachten dat het een grap was”

Foto: Facebook

Een selfie om indruk mee te maken, dat was wat Triston wilde bekomen. Maar hij gleed uit en viel meer dan vijftig meter naar beneden. Die ene selfie had zijn dood kunnen betekenen en dat weet de 18-jarige Amerikaan maar al te goed, daarom waarschuwt hij: “Ik had makkelijk kunnen sterven die nacht.”

Triston Bailey wilde samen met een paar vrienden een spectaculaire selfie maken op de Margaret McDermott Bridge in Dallas na een hockeymatch van de Dallas Stars. “Je ziet die gevaarlijke selfies overal op sociale media. Wij wilden er ook zo eentje.”

Zo gezegd, zo gedaan, en Triston klom over de betonnen hekken langs de kant van de brug voor een spectaculairder beeld. Of toch, dat is wat zijn vrienden hem in het ziekenhuis vertelden, want de jongeman zelf herinnert zich er niets meer van. “Ze hoorden me roepen, maar dachten dat ik een grap maakte.”

Een grap was het allerminst, want Triston was uitgegleden en gilde zich de longen uit zijn lijf terwijl hij 50 meter de diepte in stortte. “Ik heb mijn bekken gebroken, had een fractuur in mijn rib en een doorboorde long. Ik heb mijn gezicht fameus gebroken en had wonden aan mijn milt.”

De val dateert al van november, en de jongen maakt het intussen weer zo goed als mogelijk, drie maanden na zo’n ongeval. “Het is een wonder dat hij niet aan een rolstoel gekluisterd zit”, vertelde dokter J. Darryl Amos aan KTVT. “Of dat hij zijn nek niet gebroken heeft. Het is echt een mirakel.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees