Hoofd van vermoorde Susanna gevonden in vuilniszak met verschrikkelijke boodschap erbij

Hoofd van vermoorde Susanna gevonden in vuilniszak met verschrikkelijke boodschap erbij

Foto: rr

Speurders hebben het hoofd van een gekidnapte vrouw teruggevonden in de Mexicaanse regio Coatzacoalcos. Bij haar stoffelijke resten vonden ze een briefje met een lugubere boodschap. “Dit is mij overkomen omdat mijn man zo nodig stoer wilde doen. Omdat hij niet wilde betalen”, stond er geschreven. Haar echtgenoot had hen immers gesmeekt om te wachten, omdat hij de geëiste 200.000 euro niet zo snel beschikbaar kon maken.

In een vuilniszak op een parkeerplaats deden enkele voorbijgangers de gruwelijke ontdekking. Daarmee is er een einde gekomen aan de vermissing van zakenvrouw Susanna Carrera, de eigenares van een aluminiumbedrijfje. Zij was al sinds begin februari spoorloos, nadat ze haar dochter wilde ophalen bij het huis van een vriend.

Al snel werd echter duidelijk dat er kwaad opzet in het was. Op een bewakingsvideo was immers te zien dat de ontvoerders haar van achteren grepen, toen ze aanbelde. Binnen de kortste keren belden ze ook met hun eis: 200.000 euro losgeld. Maar de familie van de vrouw liet al snel in een verklaring weten dat ze het geld (nog) niet hadden.

Maar de ontvoerders werden ongeduldig met gruwelijke gevolgen. Haar man Luis liet na de vondst van het hoofd van zijn vrouw op sociale media weten iedereen te bedanken die had meegeholpen haar vrij te krijgen. “Dank voor jullie gebeden om mijn vrouw weer thuis terug te krijgen. Helaas was dat onmogelijk en is ze overleden”, schreef hij.

Alleen in 2018 waren er al 49 ontvoeringen en 160 moorden in de regio rond Coatzacoalcos.

Corrigeer

NIET TE MISSEN

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees