Uitbaatster spraycabines onder vuur: “Maatje meer? Dat is extra betalen”

Uitbaatster spraycabines onder vuur: “Maatje meer? Dat is extra betalen”

De uitbaatster van een Australische zelfbruinsalon ligt onder vuur nadat uitlekte dat ze extra geld vroeg aan een vrouw bij wie er “een grotere oppervlakte” te besproeien viel. De verontwaardigde klant postte een screenshot van de conversatie op Facebook, waar de gerante op weinig bijval kon rekenen.

De klant had de bazin van de spraycabines om een prijslijst gevraagd via Messenger en kreeg al snel een antwoord.

“Hallo daar, de prijs is 35 dollar (21 euro, red.) voor een expressbehandeling van een uur”, klonk het. “Ik heb je Instagram even bekkeen en vroeg me alleen nog even af welke maat je hebt?”

De klant is wat overdonderd door de vraag, maar antwoordt “Haha, ik heb maat 10-12 (38-40). Waarom vraag je dat?”

“Normaal gezien hebben mijn klanten maximaal maat 8 (36). Het zal dus 20 dollar extra kosten omdat er meer oppervlak te besproeien is, als je begrijpt wat ik bedoel.”

(lees verder onder het screenshot)

Uitbaatster spraycabines onder vuur: “Maatje meer? Dat is extra betalen”

De klant wist niet wat ze las, postte de conversatie op Facebook en vroeg of zo’n praktijken normaal zijn bij spraycabines. Toen de eigenares dat opmerkte, stuurde ze nog een antwoord.

“Ik zag je post en wilde gewoon nog even zeggen dat als je geen 20 dollar extra wenst te betalen, je misschien gewoon wat gewicht moet verliezen. Ik wil niet gemeen zijn, dit is gewoon hoe het gaat.”

Heel wat lezers én uitbaters van spraycabines reageerden stomverbaasd op het bizarre beleid.

“Ik ben hier ook professioneel mee bezig en vind dit echt walgelijk”, schrijft iemand. “Het hele punt van onze job is net dat elke persoon die hier binnenwandelt, zich mooi kan voelen en zelfvertrouwen krijgt. Niemand zou extra mogen aanrekenen op basis van je gewicht.”

“Ik ben 36 weken zwanger”, reageert iemand anders. “Ik zal haar maar niet contacteren voor een kleurtje, want straks laat ze me nog betalen voor twee.”

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees