Chloë (6) dood teruggevonden in huis, moeder beschuldigd van kindermoord

Chloë (6) dood teruggevonden in huis, moeder beschuldigd van kindermoord

Foto: rr- sudpresse

De moeder van de 6-jarige Chloë die afgelopen weekend dood werd teruggevonden in Mont-Saint-Guibert is onder arrestatiebevel geplaatst. Ze wordt beschuldigd van kindermoord.

De zesjarige Chloë kwam vrijdag om het ­leven in een huis in de stationsbuurt van Mont-Saint-Guibert. Buurtbewoners zeggen dat ook de mama van het meisje vrijdagavond met een ziekenwagen werd afgevoerd.

Mogelijk besloot de mama om met haar dochtertje uit het leven te stappen, maar is haar eigen poging tot zelfdoding mislukt.

De moeder van het meisje, een alleenstaande vrouw geboren in 1979, werd tijdens het weekend intussen in verdenking gesteld en aangehouden voor kindermoord. De vrouw ontkent alle tenlasteleggingen.

De eerste bevindingen wijzen er op dat het meisje is overleden aan de gevolgen van wurging. “De materiële vaststellingen wijzen niet op de tussenkomst van een derde persoon”, aldus de procureur.

- Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website http://www.zelfmoord1813.be -

Corrigeer

IN HET NIEUWS

Verkiezingen in jouw gemeente:

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees