Sarah Jessica Parker gaat wijn maken

© Invivo

Sarah Jessica Parker heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd. Dit keer gaat het niet om een kledingcollectie, maar wel gaat ze in zee met de Nieuw-Zeelandse wijnproducent Invivo. Samen met hen zal ze tegen de zomer haar eigen wijntjes uitbrengen.

flb

In Hollywood zijn ze dol op alcoholische dranken, zo hebben Angelina Jolie en Brad Pitt hun eigen wijndomein, net als regisseur Francis Ford Coppola. George Clooney stopt dan weer zijn geld in het maken van tequila. Volgende in rij is Sarah Jessica Parker. Zij leerde via 'Sex and the city' de wereld onder meer cocktails zoals de cosmopolitan kennen, maar nu stort ze zich op wijn.

Tegen de zomer brengt ze samen met Invivo twee wijnen uit, een rosé en een sauvignon blanc. "Ik ben een grote wijnliefhebber en drink elke dag na het werk een glas", zegt ze in een eerste reactie. "Dit is dus een leuk project waar ik naar uitkijk. Ik ben van plan om mij op dit project te smijten, net zoals ik dat met alles doe."

Naar verluidt zal de actrice niet enkel worden betrokken bij het ontwerpen van het label, ze zal ook helpen bij het productieproces en het samenstellen van de wijn. Ook een naam moet nog worden bedacht.

Aangeboden door onze partners

Meer lifestyle

Meer over Sarah Jessica Parker

Hoofdpunten

Video

Keuze van de redactie