Lynn Wesenbeek duikt op in ‘Studio Tarara’ (en wist het zelf niet eens)

Lynn Wesenbeek duikt op in ‘Studio Tarara’ (en wist het zelf niet eens)

En plots herkende Lynn Wesenbeek zichzelf op een tv-toestel in de achtergrond bij een stevige vrijscène. Foto: Studio Tarara

Terwijl haar dochter Lauren Versnick (25) vanavond een schot lost in Studio Tarara, duikt ook Lynn Wesenbeek (56) zelf op in de aflevering. “De fictie overtreft in deze reeks de realiteit”, benadrukt Wesenbeek.

Lynn Wesenbeek was niet op de hoogte van haar “gastoptreden” in Studio Tarara, de reeks waarin haar dochter Lauren een rol speelt. Wanneer we Wesenbeek een beeld uit de aflevering bezorgen, herkent ze zichzelf als presentatrice van Miss België, ergens rond 1993. “Je ziet mij presenteren naast Eddy de Wilde, mijn collega bij RTL. Ik begrijp wel dat ze die beelden gebruiken, de reeks zit vol knipogen naar die tijd.” Volgens bedenker en regisseur Tim Van Aelst moeten de beelden van de missverkiezing een vrijpartij in de reeks kleur geven. Een vrijpartij tussen Patrick (Geert Van Rampelberg) en Sandra (Ruth Beeckmans).

De fictiereeks Studio Tarara overstijgt volgens Lynn Wesenbeek de realiteit, ook als het gaat om de ongewenste intimiteiten die als een rode draad door de reeks lopen en waarvan het personage van haar dochter Lauren het slachtoffer is: “Voor sommige kijkers is het misschien wat verwarrend omdat de reeks een beetje met fictie en realiteit speelt, maar ik heb die dingen zelf nooit meegemaakt. Ik stel vast dat de meningen over de reeks verdeeld zijn, maar ik vind het heel knap gemaakt. Wat mijn dochter Lauren betreft: het is als ouder vreemd om haar in zo’n rol te zien (Lauren is het slachtoffer van seksuele agressie door het personage van Peter Van den Begin, nvdr.), maar Lauren is heel goed opgevangen door de ­acteurs en de makers. Dat was een groot cadeau.”

INFO

Studio Tarara VTM, 20.35 uur

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees