Celebs

Anna Wintour is blij dat Kim Kardashian meer kleren aandoet

Anna Wintour is blij dat Kim Kardashian meer kleren aandoet

Foto: Isopix

Anna Wintour (69) heeft in de Vogue-serie 'Go Ask Anna' haar licht laten schijnen op de kledingkeuzes van Kim Kardashian en ze had verrassend veel goeds te zeggen over de realityster. Zo is ze blij dat Kim zich tegenwoordig wat minder bloot kleedt.

De stijl van Kim Kardashian is door de jaren flink veranderd en dat is ook Anna Wintour, de legendarische hoodredactrice van de Amerikaanse Vogue, niet ontgaan. "Ik heb het gevoel dat Kim nog het meest veranderd is van alle Kardashians", zegt ze in 'Go Ask Anna'.

Vooral het feit dat ze zich nu wat meer bedekt kan op haar goedkeuring rekenen. "Ik bewonder persoonlijk hoe ze zich nu wat bescheidener kleedt en wat minder bloot laat zien." Al heeft het er alle schijn van weg dat het interview met Wintour werd opgenomen voor Kim in het openbaar verscheen in een vintage jurk van Thierry Mugler die wel heel weinig aan de verbeelding overliet

Ook lof voor Kendall

Het mode-icoon had ook lof in petto voor Kendall Jenner. "Het lid van de clan waar we bij Vogue natuurlijk het meest mee in aanraking komen, is Kendall. Mensen dachten dat ze niet lang zou meedraaien in de modewereld en ik heb dan ook heel wat respect voor het feit dat ze heeft doorgezet om een succesvolle modellencarrière op te bouwen."

Meer nog, Wintour vergelijkt Kendall met Linda Evangelista, een van de supermodellen uit de jaren 90. "Kendall doet me aan haar denken in die zin dat ze graag model is. Andere meisjes die doorbraken hadden vaak andere carrièreplannen, terwijl Linda gewoon graag als model aan de slag was. Kendall praat heel open over dat ook zij enkel model wil zijn, dat ze daarvan geniet en dat ze er hard voor heeft gewerkt. "

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees