560 streetdancers nemen sporthal Bergenmeers in

560 streetdancers nemen sporthal Bergenmeers in

Foto: Danssport Vlaanderen

Destelbergen - Dansschool Dance-Revolution en dansfederatie Danssport Vlaanderen organiseren zondag in sporthal Bergenmeers in Destelbergen de laatste selectiewedstrijd streetdance van het seizoen. Tijdens die wedstrijd nemen de dansers het tegen elkaar op om een selectie te behalen voor het Vlaams kampioenschap Streetdance van 28 april in Merksem.

Een streetdancespektakel wordt het zondag in Destelbergen, met liefst 560 dansers uit heel Vlaanderen die het dan tegen elkaar opnemen in de vijfde en laatste selectiewedstrijd streetdance van het seizoen. Urban dansstijlen, zoals popping, house, wacking en breakdance staan er op het programma. De dansers kunnen er behalve zich kwalificeren ook hun ranking verbeteren, in de hoop zich ook te kwalificeren voor het Belgisch kampioenschap van 11 mei in Leuven.
 
Er komen solodancers, duo's, small teams (4 tot 7 dansers) en formatie (vanaf 8 dansers) op de mat van Bergenmeers. De wedstrijd zelf start zondag 10 maart om 10 uur en duurt tot 17.30 uur. De parking van sporthal Bergenmeers bereikt u langs de Koedreef. 
 

 

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio