Opnieuw acteur ‘Beverly Hills 90210’ overleden

Opnieuw acteur ‘Beverly Hills 90210’ overleden

acteur Jed Allan Foto: Photo News

Opnieuw slecht nieuws voor de fans van ‘Beverly Hills 90210’. Jed Allan, die jarenlang de rol vertolkte van Rush Sanders in de populaire Amerikaanse serie, is zaterdagavond in het bijzijn van zijn familie overleden. Begin maart werd de voormalige cast ook al getroffen door het plotse overleden van acteur Luke Perry.

Slechts enkele dagen na het overlijden van Luke Perry is opnieuw een lid van de populaire Amerikaanse serie ‘Beverly Hills 90210’ overleden. “Het spijt me verschrikkelijk maar ik moet jullie vertellen dat mijn vader Jed Allan overleden is”, schrijft zijn zoon Rick Brown op Instagram en Facebook. “Hij ging in vrede, omringd door zijn familie en hij werd graag gezien door veel mensen.” Allan werd 84 jaar.

LEES OOK. Ster van ‘Beverly Hills, 90210’ en ‘Riverdale’ overleden op 52-jarige leeftijd

Ook Ian Ziering, die jarenlang de zoon speelde van Allan, neemt op Instagram afscheid van zijn fictieve vader. “Het is zo triest te horen dat we nog een 90210-collega hebben verloren”, aldus Ziering. “Het was leuk met hem te werken. Hij zal gemist worden.”

Naast ‘Beverly Hills 90210’ was Allan vooral bekend voor zijn rol in de Amerikaanse soaps ‘Days Of Our Lives’ en ‘Santa Barbara’.

Corrigeer

IN HET NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees