Corrigeer
camera closecorrect down eyefacebook gplus Het Nieuwsblad nextprevquote share twitter video

  rtr

Nieuwe geruchten over dubbelgangster van Melania Trump

In de VS draait de geruchtenmolen over een mogelijke dubbelgangster van Melania Trump opnieuw op volle toeren. Volgens heel wat gebruikers van sociale media was de vrouw aan de zijde van president Donald Trump tijdens een bezoek aan het door tornado’s getroffen Alabama niet zijn echtgenote.

Donald Trump en first lady Melania brachten vorige week een bezoek aan Alabama, de staat waar de voorbije dagen 23 mensen om het leven zijn gekomen door de tornado’s die er vernieling zaaiden. Ze bezochten er een gedenkplaats voor de slachtoffers.

Sally Pitts, een journaliste van WSFA 12 News, deelde een foto van het presidentiële paar en meteen ontstond heel wat rumoer. Duizenden mensen reageerden en wezen op de kin, de lengte, het haar en de kaakstructuur van de vrouw, die volgens hen opvallend verschillen van die van de échte first lady.

Ook het feit dat de twee een hand gaven – iets wat Melania al eerder aangaf niet te willen doen – beroert de gemoederen. Twitteraars wezen ook nog op het licht afwijkende postuur en de manier waarop de vrouw wandelde.

Ze gooiden zo opnieuw olie op het vuur, nadat in augustus vorig jaar ook al soortgelijke geruchten opgedoken waren na een bezoek aan het Nationwide Children’s Hospital in Ohio.

 (gjs)

Het beste van Enkel voor abonnees