Marc Coucke zingt “Leef” en gaat naar Oostende

Anderlecht slaakte een zucht van opluchting: Play-off 1 is binnen. Het publiek vond het maar normaal en de tribunes liepen na de zege tegen Kortrijk dan ook relatief snel leeg. Het bestuur vierde de kwalificatie wel wat uitgebreider. In de vip-lounges van het stadion bleven manager Michael Verschueren, voorzitter Marc Coucke en heel wat gasten langer hangen dan normaal. Coucke maakte van de gelegenheid gebruik om nog eens te zingen. Zo was op de Instagram van Didier Verstraete, de manager van de Hasseltse discotheek Versuz, te zien hoe Coucke tussen zijn gasten uit volle borst Leef van André Hazes Jr. ten berde bracht. Zonder micro, maar met de nodige danspasjes.

De preses was ook blij dat Anderlecht volgende week Play-off 1 niet meer moet afdwingen in de laatste match op bezoek bij zijn ex-club KV Oostende.

Vorig seizoen gaf de zakenman nog verstek voor de wedstrijd op het veld van KVO wegens een vakantie in Dubai, maar nu bevestigde Coucke dat hij aanwezig zal zijn in de Versluys Arena. De noodlijdende kustploeg heeft alleszins nog een eitje met hem te pellen.

Aflevering 9:Den beerschot en de schande van Popzuelo Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.