Beauty

TIPS. Zeg vaarwel tegen mee-eters en blijf fris in je ondergoed

TIPS. Zeg vaarwel tegen mee-eters en blijf fris in je ondergoed

Foto: *

Elke week tippen lifestyleredactrices Tinnie en Hanne trends, places to be en de leukste hebbedingen.

Vaarwel mee-eters

 

Houtskool is populair in de beautywereld en daar pikt het verzorgingsmerk Diadermine op in met nieuwe strips op basis van het product. Die beloven de normale en gemengde huid meteen te zuiveren. Hoe dat in zijn werk gaat? De strips kunnen gifstoffen en ander vuil op de huid absorberen, waardoor zwarte puntjes geen kans meer krijgen. Te koop voor 5,99 euro voor 6 stuks in de supermarkt of bij de drogist.

www.diadermine.be

Creatieve hotspot in Gent

 

Gent wordt in het weekend van 23 en 24 maart een creatieve ontmoetingsplaats rijker: Bar Brutaal. Dit is een showroom, waarin ook een bar en een expositieruimte worden ondergebracht. Je kunt er dus even chillen en tussendoor een beetje kunst meepikken. Of ga er fietsen kijken. Stefan van Case De Ciclistas verwelkomt op zaterdag en zondag sportievelingen onder ons in het industriële pand. Adres voor in de gps: Tortelduifstraat 79.

www.armandfrancine.be

Fris in je ondergoed

 

Niets zo zalig als een zwoele lente- of zomerdag, maar o wee als je het té warm krijgt en je ondergoed oncomfortabel aan je lichaam plakt. Lingeriemerk Sloggi heeft er met de nieuwe ‘Ever Fresh’-collectie iets op gevonden. Het geheim voor een fris gevoel doorheen de dag zit hem in de mazen van Creora Fresh-elastaan en Pima Cotton. Dat eerste is een ademend materiaal en neutraliseert geurtjes, het laatste is zacht en absorbeert vocht. Te koop in verschillende kleuren vanaf 12,99 voor een slip.

www.sloggi.be

 

Vans met een vleugje Londen

 

De Britse Ashley Williams, bekend dankzij haar pop art-prints, politieke slogans en tie-dye motieven, gaat in zee met sportmerk Vans. De samenwerking resulteert in een eigenzinnige lijn schoenen, met de klassieke modelenl van het label als basis. Ze voorziet sneakers onder meer van een zwartroze zebraprint en een print die zo uit een krant zou kunnen komen, maar er komt ook een sneaker met een boodschap op de veters. Verkrijgbaar vanaf eind maart in de geselecteerde verkooppunten. Prijzen variëren tussen 85 en 90 euro.

www.vans.be
 

 

 

 

Corrigeer

Het beste van Enkel voor abonnees