Vrouw neemt drastische maatregelen omdat haar vriend luid snurkt: ze probeert hem dood te schieten

Vrouw neemt drastische maatregelen omdat haar vriend luid snurkt: ze probeert hem dood te schieten

Foto: Brevard County Sheriff’s Office

Slapen langs een snurkende partner, het is niet altijd gemakkelijk en zorgt voor veel frustratie. Een vrouw in de Amerikaanse staat Florida is wel heel ver gegaan om haar snurkende partner het zwijgen op te leggen. De vrouw heeft namelijk geprobeerd haar vriend dood te schieten.

Slapen naast iemand die snurkt is niet altijd gemakkelijk. Iets wat de 47-jarige Lorie Morin uit Florida aan de lijve kon ondervinden. Haar vriend, waar ze drie weken mee samen was, kon er wat van. Tot het voor haar de spuitgaten uitliep. De frustratie zat erg hoog dus besloot ze er iets aan te doen en nam drastische maatregelen. Ze haalde een geweer boven en schoot hem in de heup.

Aan de politie verklaarde de verdachte dat het geweer zelf afging toen ze enkele dozen probeerde te verschuiven. Maar toen de man bij zijn positieven kwam had hij een ander verhaal. Hij verduidelijkte dat Morin had geprobeerd hem neer te schieten tijdens een dronken ruzie over zijn gesnurk. Hij had nochtans al van alles geprobeerd om het snurken tegen te gaan en had die bewuste avond zelfs neusstrips meegebracht. De toestand van de man is stabiel en hij herstelt momenteel in het ziekenhuis. Morin wordt door de politie vastgehouden.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees