Ze zouden trouwen, tot haar verloofde werd doodgeschoten tijdens een roofmoord: aanstaande bruid huilt aan graf

Ze zouden trouwen, tot haar verloofde werd doodgeschoten tijdens een roofmoord: aanstaande bruid huilt aan graf

Foto: AP

Hartverscheurende beelden: een aanstaande bruid huilt aan het graf van haar geliefde die werd doodgeschoten. Sara Beluch (22) zou afgelopen weekend in het huwelijksbootje stappen met de liefde van haar leven Mohammad Sharifi (24). Maar een roofmoord stak daar een stokje voor.

Zondag trok Sara Beluch haar trouwjurk aan en vertrok ze naar het kerkhof net buiten Nashville, Tennessee. Omringd door haar geliefden knielde ze bij het graf van Mohammad, de man waarmee ze dat weekend zou trouwen. “We hadden voor altijd samen moeten zijn”, zegt Beluch. “Het spijt me, Mohammed, het spijt me zo. We waren zo gelukkig. Ik wil bij hem zijn. Waarom moet ik nu wachten?”

Op 19 februari, twee weken voor hun huwelijk, sloeg het noodlot toe. Sharifi wou zijn Xbox One op Facebook voor 200 dollar verkopen en sprak met een geïnteresseerde op de parking van een appartementsgebouw af. Maar daar ging het mis. De koper, D’Marcus White, wou niet betalen en schoot daarop Sharifi in de rug. De man overleefde de aanval niet.

Beluch kwam als eerste aan in het ziekenhuis, maar kreeg te horen dat haar aanstaande niet te vinden was in het systeem. Ze kreeg daarop de hartverscheurende boodschap dat hij overleden was. “Het was alsof de wereld onder mijn voeten verdween. Ik leek alsof ik naar beneden viel en bleef vallen. Daarna viel ik flauw.’"

LEES OOK. Dat is pas toewijding: man wordt neergeschoten op weg naar huwelijk, staat even later toch voor het altaar

Enkele uren later postte White een bericht over de aanval op Facebook en voegde nog enkele lachende emoticons toe. De politie kon de man aan de moord linken aan de hand van de berichtjes op Facebook die de twee uitgewisseld hadden. Hij wordt voorlopig vastgehouden en heeft een borgsom van 250 miljoen dollar op zijn hoofd staan.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees