Een Essevee mini-abonnement voor Play-Off 2

Zulte - Op maandag 18 maart kent SV Zulte Waregem zijn tegenstanders en het exacte speelschema voor Play-Off 2. Voor bestaande abonnees zitten de vijf extra thuiswedstrijden inbegrepen in de seizoenkaart. Maar er zijn ook mini-abonnementen voor wie geen abonnement heeft. De online verkoop daarvan start onmiddellijk na de bekendmaking van de kalender. Vanaf dinsdag 26 maart kan je ook in de Essevee Shop terecht voor mini-abonnementen en losse tickets.

Play-Off 2

Op maandag 18 maart worden de twee poules van Play-Off 2 samengesteld en maakt de Jupiler Pro League het speelschema bekend. Eerst volgt nog een vrij weekend door de interlandbreak en in het weekend van 29 maart staat de eerste speeldag van de play-offs op het programma.

De online verkoop van mini-abonnementen start op maandag 18 maart. Je hoeft de deur niet uit want de abonnement worden met de post verzonden. Al vanaf 45 euro woon je de vijf wedstrijden in Play-Off 2 bij.

De seizoenkaart van bestaande abonnees wordt automatisch verlengd. Je hoeft dus niets te doen en je gebruikt dezelfde kaart als tijdens de reguliere competitie.

Losse tickets

De ticketverkoop voor de eerste thuiswedstrijd van de play-offs start op dinsdag 26 maart. Vanaf dan kan je in de Essevee Shop of op www.essevee.tickethour.be je tickets bestellen.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio