Kevin Van Hove snookert zich naar hoofdtabel Gibraltar Open

Kevin Van Hove snookert zich naar hoofdtabel Gibraltar Open

Kevin Van Hove heeft zich met twee overwinningen in de voorronden geplaatst voor de eindfase op het Gibraltar Open snookertoernooi (207.000 euro), dat plaatsvindt in de Tercentenary Sports Hall van Gibraltar.

De regerende Belgische kampioen, die dit seizoen actief is op het Challenge Tour-circuit, versloeg in de eerste ronde de Engelse amateur Eric Pei met 4-0. Ook in de tweede ronde was de 35-jarige Antwerpenaar met 4-0 te sterk voor de Bengalees Shahidul Islam. In de eerste ronde van de eindfase neemt Van Hove het op tegen de Schot Ross Muir (WS 91).

Aan de Gibraltar Open nemen zowel amateurs als profspelers deel. De amateurs moeten wel eerst twee voorronden winnen om een plaats te verzilveren op de hoodtabel, waarna ze het moeten opnemen tegen een profspeler. Luca Brecel (WS 13) geeft zaterdag, in de eerste ronde van de eindfase, de Engelsman Liam Highfield (WS 63) partij.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.