Kapper deelt gratis condooms uit, maar beseft niet dat hij cruciale fout maakt

Kapper deelt gratis condooms uit, maar beseft niet dat hij cruciale fout maakt

Foto: Twitter

Een kapper uit Texas heeft zondag een enorme flater op Twitter gepost. De 23-jarige man postte een foto van een visitekaartje waaraan een condoom bevestigd was. “Je zal het nodig hebben als ik je haar heb geknipt”, schreef hij erbij. Alleen maakte één foutje dat hij meteen een stortvloed aan reacties over zich heen kreeg.

Jake Gamez (23) werkt voor Fadeway Barbershop in Beeville, in de Amerikaanse staat Texas. Dat hij klanten een onweerstaanbare look bezorgt, wilde hij zondag in de verf zetten door op Twitter een ludieke foto te posten van een visitekaartje met daaraan een condoom bevestigd. “Die zul je nodig hebben als ik je haar heb geknipt”, klonk het zelfverzekerd.

Of zijn stelling betrouwbaar is, kunnen we niet bevestigen. Maar dat het condoom dat niet meer is, daar zijn we redelijk zeker van. De jonge barbier had het voorbehoedsmiddel met een nietje aan het visitekaartje bevestigd.

De tweet werd meer dan 10.000 maal geretweet en 40.000 maal leuk gevonden en de reacties stroomden al snel binnen. De ene al wat ludieker dan de andere.

“Hij probeert de kindermarkt aan te snijden”

“Langetermijnvisie. De kinderen die hierdoor geboren worden, zijn toekomstige klanten”

“Rechtszaak in aantocht”

“Maar hoe ga je volgend jaar die fopspenen bevestigen?”

Of de misser gepland was of niet, de man heeft er in elk geval stevig wat promotie voor in de plaats gekregen.

Corrigeer

RECENT NIEUWS

POPULAIRE VIDEO'S

Het beste van Enkel voor abonnees