Avond gaat door in CC Brouwerij, niet in De Zwaan zoals eerst gepland

Voordracht over en ten voordele van Tsjernobyl

Deinze / Nazareth / Nevele - De Gezinsbond, afdeling Petegem, organiseert, in samenwerking met afdeling Nazareth, op vrijdag 22 maart in het CC De Brouwerij in Nazareth, een voordracht over Tsjernobyl en Pripjat, twee dorpjes die meer dan 30 jaar geleden het epicentrum van de kernramp waren.

Fotograaf Rudy Heyndrickx uit Melle bezocht, samen met zijn dochter, eveneens fotografe, Chernobyl. In zijn voorstelling “Behind the doors” brengt hij verslag uit van zijn fotografische en mentale belevenis. Deze voorstelling wordt ingericht in het kader van de Warmste Week 2019, alle inkomsten worden geschonken aan de vereniging ‘Vlamingen helpen Tsjernobylkinderen’ dat reeds meer dan 30 jaar kinderen uit Tsjernobyl en om- streken een (herstel)vakantie aanbieden in Vlaanderen aanbiedt. De avond gaat door in CC Brouwerij, niet in CC De Zwaan zoals eerst gepland.
Kaarten a` 12 euro kan u bestellen via info@careel.be of donald.maebe@skynet.be. Leden van de Gezinsbond krijgen de avond zelf 4 euro terug betaald op hun spaarkaart.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio