Positief sponsornieuws uit de volleybalwereld: Lindemans verlengt contract en verhoogt budget van Aalst

Positief sponsornieuws uit de volleybalwereld: Lindemans verlengt contract en verhoogt budget van Aalst

Foto: Gregory Van Gansen

Brouwerij Lindemans, hoofdsponsor van volleybalclub Lindemans Aalst, heeft het sponsorcontract met een paar jaar verlengd bij de volleybalclub en heeft daarnaast ook het budget verhoogd. Dat meldt de club op haar website. “Het geeft als ondernemer enorm veel voldoening om te kunnen bijdragen aan de verbondenheid tussen mensen en aan het welzijn van de maatschappij.”

LEES MEER.Maaseik en Aalst starten met zege in Final Four Euromillions Volley League

Lindemans werd in 2016 hoofdsponsor. Volgens Dirk Lindemans gaat het bij de sponsoring om drie aspecten: het sportieve, het zakelijke en het sociale. “Het sportieve en het zakelijke aspect hangen heel nauw samen. Hoe beter een ploeg presteert, hoe meer supporters en hoe meer sponsors. Hoe meer sponsors, hoe meer middelen. Dit budget kan door de club opnieuw aangewend worden om het team competitief op topniveau te houden”, legt Lindemans uit op de website van Aalst. Maar ook het sociale aspect is van groot belang voor de sponsor: “Zonder sponsors zou er geen club zijn, geen beleving. Supporteren voor een ploeg creëert verbondenheid tussen de mensen, geeft ontspanning en plezier. Het geeft dan ook als ondernemer enorm veel voldoening om op die manier te kunnen bijdragen aan het welzijn van de maatschappij.”

Voorzitter Jan Luppens reageert op de website tevreden en dankbaar. “Wat iedereen ook moet weten is dat een club maar kan in leven blijven door de financiële steun van zijn sponsors . Daarom zijn we dan ook zeer blij met onze hoofd en naamsponsor die zich verder engageert om de club te blijven steunen , zelfs nog meer te steunen.” Dat nog meer steunen slaat op het budget van de club. Brouwerij Lindemans heeft namelijk beslist om niet alleen een nieuw engagement aan te gaan, maar om ook het budget te verhogen.

Aalst zit in een goeie flow. De Oost-Vlamingen besloten de reguliere competitie met een derde plaats en spelen in de Final 4 nu om een plekje in de finale ‘best of five’. Aalst won op de eerste speeldag van de Final 4 met 3-1 van bekerkampioen Knack Roeselare.

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Uitslagen & standen