Teaterpunt speelt ‘Allemaal Indiaan’

Teaterpunt speelt ‘Allemaal Indiaan’

Foto: Facebook

Zulte - Regisseur Steven Verbeke brengt met de bende van Teaterpunt een stuk van Arne Sierens op de planken van de Gaston Martenszaal in Zulte. De ruwe dialogen van Sierens gaan hand in hand met de dynamische spelersgroep van Teaterpunt. Je krijgt op de scène een blik op het leven van échte mensen: grappig, rauw, absurd, schrijnend, maar bovenal héél oprecht. Je hebt nog drie kansen om ‘Allemaal Indiaan’ te gaan meemaken: op 20, 22 en 23 maart.

‘Allemaal Indiaan’ is een stevige brok naturalistisch volkstheater. Het speelt zich af in een kansarme stadswijk. Twee bescheiden eengezinswoningen worden van elkaar gescheiden door een donker steegje. In elke kamer heerst er een grote bedrijvigheid. Niet alle huisgenoten kunnen even goed met elkaar opschieten. Als er een verkeerd woord valt, gaan ze met elkaar op de vuist of dreigen ze met een definitief afscheid.

Spelen mee: Jan Vanden Berghe, Sylverine Vandendriessche, Gylian Lemey, Henri Langeraert, Debby Barra, Annelien Devos, Ingrid Vanderschueren, Jo Berlaen, Ruth Van Dorpe, Wouter Vanrysselberghe, Celine Goedbloed en Jozefien De Boever.

Praktisch

Wanneer: woensdag 20 maart, vrijdag 22 maart en zaterdag 23 maart 2019, telkens om 20 u

Waar: Gaston Martenszaal, Staatsbaan 148, Zulte

Tickets: €10, een familieticket kost €8 net als een jongerenticket voor 16 jaar of jonger. Bestellen via  www.teaterpunt.be

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio