Verkeershinder

Vijfde keer start van Danilith Nokere Koerse in Deinze

Vijfde keer start van Danilith Nokere Koerse in Deinze

Foto: Catherine Lamont

Deinze / Nevele - Danilith Nokere Koerse voor mannen start woensdagvoormiddag 20 maart voor de vijfde keer in Deinze, maar voor het eerst in de geschiedenis van deze voorjaarsklassieker wordt ook een wielerwedstrijd voor dames georganiseerd. Die start net als de herenkoers op de Markt. De vrouwen starten om 9.45 u, de mannen om 12.30 u. De renners worden per ploeg voorgesteld op het startpodium. De woensdagmarkt gaat niet door en wordt ook niet verplaatst naar een andere dag.

Parcours in Deinze

De renners van Danilith Nokere Koerse voor vrouwen en elite heren rijden via de Markt – Brielstraat – Tweebruggenlaan – Kaandelbeekstraat – Oude Brugsepoort – Vaart Linkeroever – Kromme Brug – Vaart Rechteroever – Kongoplein – Markt – Brielstraat – Tweebruggenlaan – Rond punt N35/N43 – Volhardingslaan – Gaversesteenweg en zo naar de Oudenaardsesteenweg en richting Kruishoutem.

Tijdelijke verkeershinder

Afgesloten voor alle verkeer van 6 tot 15 u: de Markt, het Emiel Clausplein, het deel van de Gentpoortstraat tussen de Markt en de Kaaistraat en de Ramstraat.

In de Brielstraat is er vanaf het kruispunt Tolpoortstraat tot de Lucien Matthyslaan eenrichtingsverkeer.

Parkeerverbod

Er is parkeerverbod vanaf 6 tot 15 u in de Brielstraat, de Markt, de Gentpoortstraat tussen de Kaaistraat en de Markt, de Ramstraat en op de volledige parking van het RAC/Vredegerecht.

Van 6 tot 10.30 u is dat ook het geval op de parking van de Brielpoort en de parking voor het museum

Van 10 tot 13 u mag er ook niet geparkeerd worden in de Oude Brugsepoort  tussen Vaart Linkeroever en kruispunt Kaandelbeekstraat en op de parkeerplaatsen aan Vaart Rechteroever tussen Kongoplein en Kromme Brug.

Corrigeer

Doe de stemcheck van Het Nieuwsblad en ontdek met welke partij jij het best overeenkomt.

Auto's in de kijker

Vastgoed

Jobs in de regio