Dit is een exclusief artikel voor jou.

Dit exclusieve artikel lezen? Doe het gratis >
Corrigeer
Het Nieuwsblad camera closecorrect down facebook gplus nextprevquote share twitter video

Een boze Matthias Vergels bij het afval.if

Boze Lowieke uit ‘Thuis’ ruimt zelf sluikstort op aan station: “Een welgemeende fuck you”

Sint-Genesius-Rode

-

Thuis-acteur en zanger Mathias Vergels heeft zelf een sluikstort opgeruimd aan het station van zijn thuisgemeente Sint-Genesius-Rode. Hij postte er een filmpje van op Facebook en stuurt daarmee ook een boze boodschap naar de anonieme sluikstorters.

“Ik werd wakker en reed heel toevallig langs het station van mijn fantastisch geboortedorp Sint-Genesius-Rode, en ik trof dit aan”, verwijzend naar een hoop afval naast een vuilniscontainer

“En ik ben pissed. Ik ben kwaad omdat ons belastinggeld gaat naar deze fantastische, dure camera’s. Maar zoals jullie kunnen zien, blijft het gewoon bij camera’s en niet bij het echt werk, namelijk het opruimen van al deze brol. Dus ik heb besloten om op mijn eerste vrije dag sinds lange tijd de handen uit de mouwen te steken om deze brol zelf te komen opruimen. Want anders doet niemand het.”

Vijf zakken

Uiteindelijk krijgt Vergels een vijftal zakken gevuld. “Ik heb dus opgeruimd. Ik heb mij een beetje gesneden, een beetje pijn gedaan. Het was een langer werkje dan ik dacht. En aan de personen die dit hier heeft neergelegd: een welgemeende fuck you.”

(ssj)

Het beste van Enkel voor abonnees