Eden Hazard is nog niet bezig met transfer naar Real Madrid

Eden Hazard is nog niet bezig met transfer naar Real Madrid

Foto: vtm

De geruchten zwellen al maanden aan en sinds de aanstelling van Zinedine Zidane lijkt het zelfs alsof de deal tussen Eden Hazard en Real Madrid al helemaal beklonken is. Maar het blijven geruchten: de dribbelkont is nog steeds een speler van Chelsea en is - naar eigen zeggen - nog niet bezig met een transfer naar Spanje.

“Deze week denk ik aan de nationale ploeg maar als ik daarna terugkeer naar Chelsea denk ik alleen daaraan”, vertelde Eden Hazard aan VTM. “Ik denk niet aan wat er binnen twee, drie, vier of vijf maanden kàn gebeuren. Ik weet het gewoon niet, we zullen zien.”

Hazard heeft dan ook nog duidelijke ambities in Londen: “Er zijn nog twee maanden te spelen bij Chelsea, nog twee heel belangrijke maanden want we kunnen de Europa League winnen. We moéten de Europa League winnen! Of in de top vier eindigen om volgend jaar de Champions League te spelen. De supporters verwachten dat.”

Aflevering 13: Ref Van Driessche over de vloer, Anderlecht onder vuur Beluister nu

Corrigeer

Het Nieuwsblad biedt meer dan 1.000 reeksen in 12 sporten aan. Zoek hierboven de uitslagen van uw favoriete club of surf naar onze uitslagenpagina.

Europees Kampioenschap Kwalificatie Groep I

Vorige speeldag Volgende speeldag

Speeldag 2 -

GS W V G DS P
1 België 2 2 0 0 5/1 6
2 Rusland 2 1 1 0 5/3 3
3 Kazachstan 2 1 1 0 3/4 3
4 Cyprus 2 1 1 0 5/2 3
5 Schotland 2 1 1 0 2/3 3
6 San Marino 2 0 2 0 0/7 0